Kohvi-toorjuustukook

_MG_3805Vaja läheb:

Kohvibiskviit:

  • 50 g sulatatud võid
  • 0,5 dl espressot või hästi kanget kohvi
  • 4  muna
  • 2 dl suhkrut
  • 2 dl nisujahu

Kohupiima-toorjuustukreem:

  • 200 g maitsestamata toorjuustu
  • 400 g kohupiimapastat
  • 2 dl tuhksuhkrut
  • 0,5 dl espressot või hästi kanget kohvi
  • kaunistuseks šokolaadi

Sulata või ja lase jahtuda. Sega kohviga. Vahusta munad suhkruga kohevaks vahuks.  Sõelu jahu munavahu hulka vaheldumisi kohvi-võiseguga.
Vooderda 24 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhi ja servad küpsetuspaberiga, kalla tainas vormi.  Küpseta 175-kraadises ahjus 35 minutit. Lase täielikult jahtuda, siis lõika kaheks kihiks.

Kreemi jaoks sega omavahel toorjuust, kohupiim ja tuhksuhkur. Lisa kohv ja sega ühtlaseks. Määri toorjuustu-kohupiimakreem koogikihtide vahele ja peale. Kaunista tükeldatud šokolaadiga.

_MG_3828

Allikas: naminami.ee

2 kommentaari (+add yours?)

  1. Terese Giebner
    Oct 21, 2016 @ 05:55:26

    Hi there friends, how is everything, and what you desire to say about this post, in my view its truly remarkable for me.|

  2. Anonüümne
    Aug 19, 2014 @ 15:31:38

    Biskviidis on 2dl jahu selgelt vähe,lahtikäiv nn lekkekindel vorm seda kinni ei pidanud,3dl oleks ilmselt paras kogus.Kreemi pole veel teinud,aga tundub ka liiga vedel tulevat et vahele panna,peale valamiseks ilmselt Ok.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: