Vaja läheb:
- 250 g pehmet võid
- 200 g tuhksuhkrut
- 300 g nisujahu
- 1 tl küpsetuspulbrit
- 2 tl vanillisuhkrut
- 3 suurt muna
- 200 g Kreeka jogurtit
- 50 g valget šokolaadi
- 2 suurt virsikut
Toorjuustukreem:
- 150 g valget šokolaadi
- 200 g toasooja toorjuustu
- 200 g Kreeka jogurtit
- 3 slp pistaatsia pähkleid
Vahusta toasoe või tuhksuhkruga kohevaks vahuks. Lisa jahu, küpsetuspulber, vanillisuhkur, munad, jogurt ja riivitud šokolaad. Sega läbi ja lisa 1 cm suurusteks kuubikuteks lõigatud virsikud. Vala taigen 24 cm küpsetuspaberiga vooderdatud vormi. Küpseta 160 kraadi juures 1 tund. Jahuta.
Toorjuustukreemi jaoks sulata šokolaad veevannil. Vahusta toasoe toorjuust , lisa jogurt, vahusta ning lõpuks lisa jahtunud šokolaad. Pane kreem mõneka ajaks külmkappi tahenema ning kata siis kook sellega. Kõige peale puista purustatud pistaatsiapähklid.
Allikas: Good Food