Virsikukeeks rikkaliku toorjuustukreemiga

_MG_3518

Vaja läheb:

  • 250 g pehmet võid
  • 200 g tuhksuhkrut
  • 300 g nisujahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 2 tl vanillisuhkrut
  • 3 suurt muna
  • 200 g Kreeka jogurtit
  • 50 g valget šokolaadi
  • 2 suurt virsikut

Toorjuustukreem:

  • 150 g valget šokolaadi
  • 200 g toasooja toorjuustu
  • 200 g Kreeka jogurtit
  • 3 slp pistaatsia pähkleid

Vahusta toasoe või tuhksuhkruga kohevaks vahuks. Lisa jahu, küpsetuspulber, vanillisuhkur, munad, jogurt ja riivitud šokolaad. Sega läbi ja lisa 1 cm suurusteks kuubikuteks lõigatud virsikud. Vala taigen 24 cm küpsetuspaberiga vooderdatud vormi. Küpseta 160 kraadi juures 1 tund. Jahuta.

Toorjuustukreemi jaoks sulata šokolaad veevannil. Vahusta toasoe toorjuust , lisa jogurt, vahusta ning lõpuks lisa jahtunud šokolaad. Pane kreem mõneka ajaks külmkappi tahenema ning kata siis kook sellega. Kõige peale puista purustatud pistaatsiapähklid.

_MG_3520

Allikas: Good Food

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: