Šokolaadikeeks

Vaja läheb:

  • 150 g võid
  • 3 dl jahu
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • 2 sl kakaod
  • 100 g tükeldatud šokolaadi
  • 2 dl suhkrut
  • 2 muna
  • 1 dl piima
  • 1 dl kuuma vett
  • 100 g tumedat šokolaadi
  • 0,75 dl hapukoort

Sulata või ja lase jahtuda. Ühenda omavahel kuivad ained, lisa sulavõi, kergelt vahustatud munad, piim ja kuum vesi. Sega ühtlaseks tainaks ning kalla keeksivormi. Küpseta 175 kraadises ahjus 1 tund. Kontrolli küpsust tikuga. Glasuuri tarvis sulata šokolaad kuumaveevannil, lase jahtuda ja sega hapukoorega. Laota glasuur lusikaga jahtunud keeksile.

Allikas: “Kelmikad keeksid”

2 kommentaari (+add yours?)

  1. Krista
    Mar 06, 2013 @ 13:14:07

    keeksitaignasse käib jah shokolaad, alumine shokolaad on glasuuri jaoks🙂

  2. E-4
    Mar 05, 2013 @ 12:09:49

    kas keeksitainasse käib ka šokolaad või on kogemata sattunud šokolaad 2 korda retsepti sisse?

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: