Kukeseene-artišokipirukas

Vaja läheb:

Tainas:

  • 150 g võid
  • 50 g parmesani juustu
  • 150 g jahu
  • 0,5 dl vett

Täidis:

  • 300 g kukeseeni
  • 1 sibul
  • 200 g sulatatud juustu
  • 150 g konserveeritud artišokke
  • 1 pakk Valio kolme juustu toidukoor
  • 1 muna
  • soola
  • pipart

Riivi juust peene riiviga. Sega toasoe või jahu ja juustuga. Lisa vesi ja töötle tainas ühtlaseks. Suru tainas 28 cm võitatud küpsetusvormi ja tõsta külmikusse.
Puhasta seened kuivalt. Haki sibul. Prae seened sibulaga, maitsesta.  Prae kuni enamus vedelikku on ära auranud. Sega kausis kokku muna, toidukoor ja sulatatud juust.

Küpseta pirukapõhja 200 kraadi juures 10 minutit. Pane põhjale seenesegu, artišokid ja kõige peale vala muna-kooresegu. Küpseta 175 kraadises ahjus 40 minutit.

Allikas: pirukapõhi http://thredahlia.blogspot.com

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: