Kreemine rabarberipirukas

Vaja läheb:

  • 100 g võid
  • 1,5 dl suhkrut
  • 2 munakollast
  • 3 muna
  • 120 g nisujahu
  • 15 g kartulijahu
  • 40 g mandleid
  • 30 g tuhksuhkrut
  • 250 g kodujuustu
  • 75 g hapukoort
  • 300 g rabarberit

Vahusta toasoe või ja suhkur (o,5 dl) ning lisa munakollased. Sega omavahel jahu ja kartulijahu ning sõelu võivahu hulka. Suru tainas 24 cm koogivormi põhja ja äärtele. Purusta kooritud mandlid minilõikuris. Lisa tuhksuhkur ja jätka peenestamist veel paar minutit. Lisa munad, kodujuust, hapukoor ja suhkur (1 dl) ning püreesta ühtlaseks. Tükelda rabarber ja laota põhjale. Vala peale mandlisegu ja küpseta 200 kraadises ahjus 35 minutit.

Allikas: Oma Maitse

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: