Kreemine rabarberipirukas

Vaja läheb:

  • 100 g võid
  • 1,5 dl suhkrut
  • 2 munakollast
  • 3 muna
  • 120 g nisujahu
  • 15 g kartulijahu
  • 40 g mandleid
  • 30 g tuhksuhkrut
  • 250 g kodujuustu
  • 75 g hapukoort
  • 300 g rabarberit

Vahusta toasoe või ja suhkur (o,5 dl) ning lisa munakollased. Sega omavahel jahu ja kartulijahu ning sõelu võivahu hulka. Suru tainas 24 cm koogivormi põhja ja äärtele. Purusta kooritud mandlid minilõikuris. Lisa tuhksuhkur ja jätka peenestamist veel paar minutit. Lisa munad, kodujuust, hapukoor ja suhkur (1 dl) ning püreesta ühtlaseks. Tükelda rabarber ja laota põhjale. Vala peale mandlisegu ja küpseta 200 kraadises ahjus 35 minutit.

Allikas: Oma Maitse

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: