Kanasüdamed konjakikastmes

Vaja läheb:

  • 500 g broilerisüdameid
  • 20 g võid
  • 50 g peekonit
  • 2 küüslauguküünt
  • 2 dl 35% rõõska koort
  • 1 dl kanapuljongit
  • 4 kuivatatud aprikoosi
  • 2 spl konjakit
  • rosee pipar
  • purustatud must pipar
  • sool

Pese ja puhasta südamed. Tükelda peekon väikesteks ribadeks ja purusta küüslauk. Prae pannil peekon ja küüslauk, tõsta kõrvale. Prae võis kanasüdamed pruuniks, lisa juurde koor ja puljong ning tükeldatud aprikoosid. Lase podiseda 10 minutit, lõpus lisa juurde peekoni ja küüslaugu segu. Maitsesta pipra ja soolaga.  Enne serveerimist lisa konjak. Serveeri jasmiiniriisiga.

Idee allikas: Siit nurgast ja sealt nurgast

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: