Kanasüdamed konjakikastmes

Vaja läheb:

  • 500 g broilerisüdameid
  • 20 g võid
  • 50 g peekonit
  • 2 küüslauguküünt
  • 2 dl 35% rõõska koort
  • 1 dl kanapuljongit
  • 4 kuivatatud aprikoosi
  • 2 spl konjakit
  • rosee pipar
  • purustatud must pipar
  • sool

Pese ja puhasta südamed. Tükelda peekon väikesteks ribadeks ja purusta küüslauk. Prae pannil peekon ja küüslauk, tõsta kõrvale. Prae võis kanasüdamed pruuniks, lisa juurde koor ja puljong ning tükeldatud aprikoosid. Lase podiseda 10 minutit, lõpus lisa juurde peekoni ja küüslaugu segu. Maitsesta pipra ja soolaga.  Enne serveerimist lisa konjak. Serveeri jasmiiniriisiga.

Idee allikas: Siit nurgast ja sealt nurgast

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: