Sinepine kanašnitsel

Vaja läheb:

  • 3 kana rinnafileed
  • 2,5 dl keefiri
  • 2 loorberilehte
  • 3 varretäit rohelist sibulat
  • 1 dl Dijoni sinepit
  • 2 dl jahu
  • soola-pipart
  • 3 muna
  • 3–4 dl riivsaia või ahjus madalal temperatuuril kuivatatud saiapuru
  • praadimiseks õli
  • serveerimiseks majoneesi ja sidruniviile

Salat:

  • 200 g viinamarju (poolitatud ja seemned eemaldatud)
  • 1 kotike meelepärast salatit
  • 100 g kuival pannil röstitud mandlilaaste
  • 0,75 dl hakitud lehtpeterselli
  • peotäis idusid
  • 2 sl oliiviõli
  • 1 sidruni mahl ja riivitud koor
  • mett
  • soola
  • pipart

Lõika kanafileed lapiti pooleks, vasarda läbi toidukile veelgi õhemaks ja torgi kahvliga kergelt läbi. Aseta fileed keefiri sisse. Lisa purustatud loorber ja roheline sibul ning lase fileedel paar tundi maitsestuda. Võta kanapalad marinaadist ja määri mõlemalt poolt sinepiga kokku. Sega jahu hulka soola-pipart ja vajuta sinepised kanatükid mõlemalt poolt jahusse. Seejärel kasta lahtiklopitud munasse ja veereta riivsaias. Jäta fileed kandikule asetatud küpsetuspaberil 15 minutiks külmikusse tahenema. Kuumuta vähemalt 2 cm jagu õli ja prae kanapalad mõlemalt poolt u 4 minutiga kuldseks. Salatiks rebi salat väiksemaks ja sega idude ja viinamarjadega. Kastmeks sega kokku oliiviõli, sool, pipar, mesi,  sidrunimahl ja riivitud koor. Lisa salatile ja sega läbi, kaunistuseks riputa peale röstitud mandlilaastud.

Allikas: Rimi

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: