Rummipallid

Vaja läheb:

  • 1 biskviitpõhi (300 – 400 g) vt. retsepti allpool
  • 3 spl kakaopulbrit (ilma magusaineteta)
  • 4 spl rummi
  • hapukoort
  • katteks kookoshelbeid

Biskviit:

  • 4 suurt muna
  • 2 dl suhkrut
  • 1 dl nisujahu /täisteranisujahu
  • 1 dl tärklist
  • 1 tl küpsetuspulbrit

Bisviidi tegemiseks mikserda munad suhkruga kõvaks vahuks (mina ei eralda kunagi munavalgeid kollastest ja alati läheb ilusti vahtu). Sõelu hulka küpsetuspulbriga segatud jahu ja tärklis ja sega tasakesi läbi. Vala tainas küpsetuspaberiga vooderdatud 24 cm vormi. Küpseta 180 kraadises ahjus 20 minutit. Proovi küpsust tikuga. Kui seest ei ole veel ära küpsenud aga pealt juba pruun, siis kata küpsetusvorm fooliumiga ja küpseta edasi. Jahuta biskviitpõhi korralikult.

Pudista biskviit väiksesteks tükkideks, lisa rumm ja kakaopulber. Sega ja lisa nii palju hapukoort, et tekiks vormitav mass. Vooli väikesed pallid ja veereta neid kookoshelvestes. Lase jahedas seista paar tundi.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: