Parmesanikartulid

Vaja läheb:

  • 1,8 kilo kartuleid
  • 5 spl oliiviõli
  • 2 spl jahu
  • 100 g värskelt riivitud parmesani
  • rosmariini
  • lehtpeterselli
  • veidi muskaati
  • soola

Soojenda ahi 220 kraadini. Koori kartulid ja lõika sektoriteks. Keeda kartuleid soolaga maitsestatud vees 3 minutit. Kurna ja sega õliga. Sega omavahel jahu, riivitud parmesan, hakitud ürdid, sool ja riivitud muskaatpähkel. Püherda kartuleid segus. Määri ahjupann õliga ja vala sinna kartulid. Küpseta ahjus 40 minutit, vahepeal kartuleid segades.

Allikas: BBC Good Food

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: