Parmesanikartulid

Vaja läheb:

  • 1,8 kilo kartuleid
  • 5 spl oliiviõli
  • 2 spl jahu
  • 100 g värskelt riivitud parmesani
  • rosmariini
  • lehtpeterselli
  • veidi muskaati
  • soola

Soojenda ahi 220 kraadini. Koori kartulid ja lõika sektoriteks. Keeda kartuleid soolaga maitsestatud vees 3 minutit. Kurna ja sega õliga. Sega omavahel jahu, riivitud parmesan, hakitud ürdid, sool ja riivitud muskaatpähkel. Püherda kartuleid segus. Määri ahjupann õliga ja vala sinna kartulid. Küpseta ahjus 40 minutit, vahepeal kartuleid segades.

Allikas: BBC Good Food

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: