Kanarull

Vaja läheb:

  • broilerikintsuliha ilma nahata
  • fetajuustu
  • päikesekuivatatud tomateid
  • röstitud seedermänni seemneid
  • soola
  • pipart

Pane broileriliha toidukile vahele ja tambi lihahaamriga õhemaks. Maitsesta soola ja pipraga ja jäta pooleks tunniks maitsestuma. Pane lihatüki keskele fetajuustu, päikesekuivatatud tomati tükke ja seedermänni seemneid. Keera rulli ja kinnita hambatikuga. Pane rullid võitatud ahjuvormi ja küpseta 200 kraadi juures 30 minutit.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: