Lehttaigna ruudud

Vaja läheb:

  • lehttainast
  • pirni
  • sinihallitusjuustu
  • muna määrimiseks

Rulli lehttainas õhemaks ja lõika ruutudeks. Lõika iga ruudu sisse veel üks natuke väiksem ruut. Aga ära tainast päris läbi lõika. Asja mõte on selles, et siis kerkivad ääred ülesse ja täidis jääb ilusti piruka peale. Koori ja viiluta pirnid ja aseta need taignaruutude peale, pudista ka sinihallitusjuustu. Piruka ääred pintselda munaga. Küpseta 220 kraadi juures umbes 10 minutit (kuni pirukad on ilusad kuldsed).

Vaja läheb:

  • lehttainast
  • pohlamoosi
  • sinihallitusjuustu
  • sarapuupähkleid
  • mandlilaaste
  • seedermänniseemneid
  • määrimiseks muna

Pane taignaruutudele pohlamoosi, sinihallitusjuustu ja puista peale pähkleid, seemneid ja mandlilaaste. Määri piruka ääred munaga ja küpseta 220 kraadi juures umbes 10 minutit.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: