Lehttaigna ruudud

Vaja läheb:

  • lehttainast
  • pirni
  • sinihallitusjuustu
  • muna määrimiseks

Rulli lehttainas õhemaks ja lõika ruutudeks. Lõika iga ruudu sisse veel üks natuke väiksem ruut. Aga ära tainast päris läbi lõika. Asja mõte on selles, et siis kerkivad ääred ülesse ja täidis jääb ilusti piruka peale. Koori ja viiluta pirnid ja aseta need taignaruutude peale, pudista ka sinihallitusjuustu. Piruka ääred pintselda munaga. Küpseta 220 kraadi juures umbes 10 minutit (kuni pirukad on ilusad kuldsed).

Vaja läheb:

  • lehttainast
  • pohlamoosi
  • sinihallitusjuustu
  • sarapuupähkleid
  • mandlilaaste
  • seedermänniseemneid
  • määrimiseks muna

Pane taignaruutudele pohlamoosi, sinihallitusjuustu ja puista peale pähkleid, seemneid ja mandlilaaste. Määri piruka ääred munaga ja küpseta 220 kraadi juures umbes 10 minutit.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: