Mõnusalt magus ahjuroog

Vaja läheb:

  • 4 kanakintsu/koiba
  • 6 kartulit
  • 2 porgandit
  • 4 keedetud peeti
  • puljongikuubik
  • 3 dl vett
  • tumedat suhkrusiirupit
  • punaveiniäädikat
  • soola
  • pipart
  • tüümiani
  • rosmariini

Lõika kartul ja peet sektoriteks ja porgand parajateks juppideks. Valmista suhkrusiirupist, punaveiniäädikast ja maitseainetest kaste ning sega see juurviljade ja kanaga. Pane juurviljad ahjunõu põhja ja lao kanatükid peal. Valmista veest ja puljongikuubikust puljong ja vala see ahjuvormi. Küpseta 200 kraadises ahjus 1,5 tundi.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: