Mõnusalt magus ahjuroog

Vaja läheb:

  • 4 kanakintsu/koiba
  • 6 kartulit
  • 2 porgandit
  • 4 keedetud peeti
  • puljongikuubik
  • 3 dl vett
  • tumedat suhkrusiirupit
  • punaveiniäädikat
  • soola
  • pipart
  • tüümiani
  • rosmariini

Lõika kartul ja peet sektoriteks ja porgand parajateks juppideks. Valmista suhkrusiirupist, punaveiniäädikast ja maitseainetest kaste ning sega see juurviljade ja kanaga. Pane juurviljad ahjunõu põhja ja lao kanatükid peal. Valmista veest ja puljongikuubikust puljong ja vala see ahjuvormi. Küpseta 200 kraadises ahjus 1,5 tundi.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: