Piparmündine maasikakook

  • 2 pakki šokolaadiküpsiseid (Kalevi omad)
  • 400-500g kohupiimakreemi
  • 2 dl maitsetamata jogurtit või vahukoort
  • 500g maasikaid
  • 100g Fazeri Marianne Crushed (purustatud Marianne kommid)

Purusta küpsised (jäta suht suured tükid). Vahusta vahukoor ja sega kohupiimakreemiga. Lisa küpsised, tükeldatud maasikad ja Marianne Crushed. Sega hästi läbi. Vooderda kauss toidukilega ja vala segu kaussi, kata pealt kilega. Lase seista külmkapis 3 tundi kuni üleöö.  Kummuta kook serveerimisalusele ja kausnista maasikatega.  Soovitan kooki enne serveerimist 15 minutit sügavkülmas hoida, siis on seda parem lõigata.

Allikas: “Suvetoidud” Lia Virkus, Pille Enden

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: