Piparmündine maasikakook

  • 2 pakki šokolaadiküpsiseid (Kalevi omad)
  • 400-500g kohupiimakreemi
  • 2 dl maitsetamata jogurtit või vahukoort
  • 500g maasikaid
  • 100g Fazeri Marianne Crushed (purustatud Marianne kommid)

Purusta küpsised (jäta suht suured tükid). Vahusta vahukoor ja sega kohupiimakreemiga. Lisa küpsised, tükeldatud maasikad ja Marianne Crushed. Sega hästi läbi. Vooderda kauss toidukilega ja vala segu kaussi, kata pealt kilega. Lase seista külmkapis 3 tundi kuni üleöö.  Kummuta kook serveerimisalusele ja kausnista maasikatega.  Soovitan kooki enne serveerimist 15 minutit sügavkülmas hoida, siis on seda parem lõigata.

Allikas: “Suvetoidud” Lia Virkus, Pille Enden

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: