Lammas, mu arm…

Vaja läheb:

  • lambaliha
  • soola
  • suhkrut
  • pipart
  • küüslauku

Kaste:

  • suhkrut
  • punast kuiva veini
  • võid
  • lihaleent
  • tärklist

Määri lambaliha soola, pipra, suhkru ja purustatud küüslauguga. Jäta mitmeks tunniks jahedasse maitsestuma. Mähi liha fooliumi sisse ja küpseta 170 kraadises ahjus 1,5 tundi ning siis ilma fooliumita 200 kraadises ahjus tund aega (küpsetamisaeg sõltub liha kaalust, meil oli 1,5 kg liha).

Kastme jaoks kuumuta veini ja lihaleent (küpsemisel tekkinud lihavedelik) pannil. Lisa suhkur ja või. Lõpuks lisa veega segatud tärklis ja sega kuni kaste muutub tihkemaks.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: