Lammas, mu arm…

Vaja läheb:

  • lambaliha
  • soola
  • suhkrut
  • pipart
  • küüslauku

Kaste:

  • suhkrut
  • punast kuiva veini
  • võid
  • lihaleent
  • tärklist

Määri lambaliha soola, pipra, suhkru ja purustatud küüslauguga. Jäta mitmeks tunniks jahedasse maitsestuma. Mähi liha fooliumi sisse ja küpseta 170 kraadises ahjus 1,5 tundi ning siis ilma fooliumita 200 kraadises ahjus tund aega (küpsetamisaeg sõltub liha kaalust, meil oli 1,5 kg liha).

Kastme jaoks kuumuta veini ja lihaleent (küpsemisel tekkinud lihavedelik) pannil. Lisa suhkur ja või. Lõpuks lisa veega segatud tärklis ja sega kuni kaste muutub tihkemaks.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: