Karamellikana

Ülimalt hea!

Vaja läheb:

  • 400 gr kana kintsuliha või fileed
  • 1 dl suhkrut (mina kasutasin pruuni suhkrut)
  • 1 suur punane sibul
  • 1 küüslauguküüs
  • 1 spl kalakastet või austrikastet
  • peotäis suhkruherneid (mina kasutasin aedubasid)
  • soola
  • cayenne pipart

Sulata suhkur kuumal pannil karamelliks (ära sega, muidu läheb karamell tükki). Lisa tükeldatud kanaliha ja sega. Lase praadida 5 minutit. Lisa tükeldatud sibul, küüslauk ja austrikaste. Maitsesta soola ja cayenne pipraga (pipraga ole ettevaatlik:)). Lõpuks lisa herned/oad ja hauta kaane all kuni kana on küpse. Serveeri riisi või nuudlitega.

Allikas: roosamanna.ee

Advertisements

2 kommentaari (+add yours?)

  1. silgudritta
    dets. 08, 2011 @ 16:52:05

    jaa, kui ma seda esimest korda tegin siis oli mul sama emotsioon:)

  2. Kaidi
    dets. 08, 2011 @ 16:47:05

    ÜLIHEA. uus lemmik on saabunud 😉

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: