Śokolaadi-juustukook

Vaja läheb:

Põhi:

  • 3 dl jahu
  • näpuotsatäis soola
  • 3 sl naturaalset kakaopulbrit
  • 3 sl suhkrut
  • 125 g võid
  • ca 3 sl külma vett

Täidis:

  • 100 g tumedat šokolaadi
  • 50 g piimaśokolaadi
  • 600 g maitsestamata toorjuustu
  • 1,5 dl suhkrut
  • 3 muna
  • 1,5 dl hapukoort

Kate:

  • hapukoor
  • kakaopulber
  • suhkur

Põhja jaoks sega kuivained omavahel. Näpi hulka külm või, lisa vesi ning sõtku taignaks. Suru see lahtikäiva 24 cm koogivormi põhjale. Aseta täidise valmistamise ajaks külmkappi. Täidise jaoks sulata śokolaadid veevannil ja lase jahtuda. Mikserda toasoe toorjuust, munad, suhkur ja hapukoor ühtlaseks massiks. Lõpuks sega juurde śokolaad. Vala toorjuustumass vormi ja küpseta 180 kraadi juures 50 minutit. Ahju võid panna ka kausi veega (niiskus ei lase koogil pealt mureneda). Lase koogil ahjus maha jahtuda ja hoia üleöö külmkapis. Enne serveerimist kata kakaohapukoorega.

Allikas: koogipõhi http://kokkama.blogspot.com/2010/10/sokolaadiselt-kelmikas-juustukook.html

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: