Kõrvitsapüreesupp ingveriga

Vaja läheb:

  • 400 g puhastatud kõrvitsat
  • 2 kartulit
  • 1 porgand
  • 1 sibul
  • 1 cm jupp inverit või 1 tl inveripulbrit
  • 0,5 l puljongit
  • 1 dl kohvikoort
  • soola
  • pipart

Tükelda kõrvits, porgand ja kartul väikesteks kuubikuteks. Haki sibul ja inver. Kuumuta poti põhjas õli ning prae sibul ja inver klaasjaks. Lisa köögiviljad ja prae paar minutit. Vala peale kuum puljong ja lase keeda 20 minutit. Püreesta supp, lisa kohvikoor, maitsesta soola ja pipraga ning lase uuesti keema tõusta. Serveeri röstitud kõrvitsaseemnetega.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: