Kõrvitsapüreesupp ingveriga

Vaja läheb:

  • 400 g puhastatud kõrvitsat
  • 2 kartulit
  • 1 porgand
  • 1 sibul
  • 1 cm jupp inverit või 1 tl inveripulbrit
  • 0,5 l puljongit
  • 1 dl kohvikoort
  • soola
  • pipart

Tükelda kõrvits, porgand ja kartul väikesteks kuubikuteks. Haki sibul ja inver. Kuumuta poti põhjas õli ning prae sibul ja inver klaasjaks. Lisa köögiviljad ja prae paar minutit. Vala peale kuum puljong ja lase keeda 20 minutit. Püreesta supp, lisa kohvikoor, maitsesta soola ja pipraga ning lase uuesti keema tõusta. Serveeri röstitud kõrvitsaseemnetega.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: