Kana veinikastmes

Vaja läheb:

  • 4 kanakoiba/kanakintsu
  • 1 sibul
  • peotäis kuivatatud aprikoose
  • 4 küüslauguküünt
  • 200ml punast veini
  • 1 tl kuivatatud tüümiani
  • soola
  • pipart

Valmista marinaad. Vala vein marineerimisnõusse, lisa pipar, tüümian ja sool, viilutatud sibul ja küüslauk. Aseta kana marinaadi ja lase seista 3-4 tundi. Vala kõik küpsetusnõusse, lisa juurde aprikoosid ja küpseta 200 kraadises ahjus 1 tund.

Serveeri riisi või lintnuudlitega.

Sellise veinikogusega valmistatud kana tuleb üsna tugeva veini maitsega, kes tahab mahedamat maitset, peab küpsetamisel pool marinaadi kogusest asendama veega.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: