Kana veinikastmes

Vaja läheb:

  • 4 kanakoiba/kanakintsu
  • 1 sibul
  • peotäis kuivatatud aprikoose
  • 4 küüslauguküünt
  • 200ml punast veini
  • 1 tl kuivatatud tüümiani
  • soola
  • pipart

Valmista marinaad. Vala vein marineerimisnõusse, lisa pipar, tüümian ja sool, viilutatud sibul ja küüslauk. Aseta kana marinaadi ja lase seista 3-4 tundi. Vala kõik küpsetusnõusse, lisa juurde aprikoosid ja küpseta 200 kraadises ahjus 1 tund.

Serveeri riisi või lintnuudlitega.

Sellise veinikogusega valmistatud kana tuleb üsna tugeva veini maitsega, kes tahab mahedamat maitset, peab küpsetamisel pool marinaadi kogusest asendama veega.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: