Kurgi-tomati võileivatort

Vaja läheb:

  • 1 rõstsepik

Tomatitäidis:

  • 170 g toorjuustu (tere)
  • 1 dl hapukoort
  • 1 spl hakitud värsket basiilikut
  • 2 päikesekuivatatud tomatit
  • pipart
  • soola

Kurgitäidis:

  • 170 g toorjuustu
  • 1 dl hapukoort
  • pool pikka kurki
  • soola
  • 1 spl hakitud tilli

Katteks:

  • 2 dl hapukoort
  • 1 tl sidrunimahla
  • soola
  • pipart
  • mozzarellapalle
  • kirsstomateid
  • immutamiseks puljongit

Sega täidised eraldi kaussides. Immutamiseks sega pool puljongikuubikut keeva veega. Lõika sepikuviiludel koorik ära. Lao serveerimisalusele kiht sepikuviile, immuta ja kata tomatitäidisega. Kata jälle sepikuviiludega, immuta ja kata kurgitäidisega. Tee nii kuni täidised ja sepikuviilud on otsas. Kõige peale jäta sepikukiht. Kata võileivatort toidukilega ja lase pool päeva külmas seista.

Katteks sega kokku hapukoor, sidrunimahl, sool ja pipar. Määri saadud segu ühtlaselt võileivatordile, kaunista pooleks lõigatud tomatite ja mozzarellapallidega.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: