Kurgi-tomati võileivatort

Vaja läheb:

  • 1 rõstsepik

Tomatitäidis:

  • 170 g toorjuustu (tere)
  • 1 dl hapukoort
  • 1 spl hakitud värsket basiilikut
  • 2 päikesekuivatatud tomatit
  • pipart
  • soola

Kurgitäidis:

  • 170 g toorjuustu
  • 1 dl hapukoort
  • pool pikka kurki
  • soola
  • 1 spl hakitud tilli

Katteks:

  • 2 dl hapukoort
  • 1 tl sidrunimahla
  • soola
  • pipart
  • mozzarellapalle
  • kirsstomateid
  • immutamiseks puljongit

Sega täidised eraldi kaussides. Immutamiseks sega pool puljongikuubikut keeva veega. Lõika sepikuviiludel koorik ära. Lao serveerimisalusele kiht sepikuviile, immuta ja kata tomatitäidisega. Kata jälle sepikuviiludega, immuta ja kata kurgitäidisega. Tee nii kuni täidised ja sepikuviilud on otsas. Kõige peale jäta sepikukiht. Kata võileivatort toidukilega ja lase pool päeva külmas seista.

Katteks sega kokku hapukoor, sidrunimahl, sool ja pipar. Määri saadud segu ühtlaselt võileivatordile, kaunista pooleks lõigatud tomatite ja mozzarellapallidega.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: