Toorjuustukook kondenspiimaga

Hästi lihtne teha ja maitseb ka mõnusasti:)

Vaja läheb:

  • 1 pakk Selga või Kalevi küpsiseid
  • 75 g võid
  • 600 g toorjuustu (kõige parem on Tere toorjuust, mina panin 170gx3)
  • 3 muna
  • 1 purk magusat kondenspiima

Sulata või ja purusta küpsised. Sega kokku ja pane 24 cm lahtikäiva vormi põhja. Vahusta toasoe toorjuust ja lisa ükshaaval toasoojad munad. Pane hulka ka kondenspiim ja sega hästi läbi. Vala segu vormi. Küpseta 160 kraadises ahjus 1 tund.  Juustukook armastab küpseda tavapärasest niiskemas keskkonnas, mistõttu aseta küpsetamise ajaks ahju ka veega täidetud anum. Lase koogil esmalt ahjus jahtuda (lülita ahi välja ja jäta uks paokile) ning pärast toatemperatuurini tahenemist hoia kooki külmkapis. Kaunista marjadega.

Allikas: http://www.toidutare.ee/retsept.php?id=8419

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: