Rabarberivorm

Hästi hea magustoit. Rabarber on mõnusalt hapu ja taignaosa päris magus. Selle retsepti sain ühelt elupõliselt pagar-kondiitrilt:)

Vaja läheb:

  • 400 g rabarberit
  • 3 muna
  • 1 dl tärklist
  • 1,5 dl + 1,5 dl suhkrut

See kogus sobib 20- 24 cm koogivormide jaoks. Tükelda rabarber. Eralda munakollased valgetest. Vahusta munakollased 1,5 dl suhkruga heledaks vahuks, sõelu juurde tärklis. Sega ettevaatlikult läbi.  Kata küpsetusvormi põhi rabarberitükkidega ja vala peale taigen. Küpseta 180 kraadises ahjus 15-20 minutit. Samal ajal vahusta munavalged 1,5 dl suhkruga. Laota vormile munavalgevaht ja küpseta veel 10 minutit (alumisel siinil).

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: