Rabarberivorm

Hästi hea magustoit. Rabarber on mõnusalt hapu ja taignaosa päris magus. Selle retsepti sain ühelt elupõliselt pagar-kondiitrilt:)

Vaja läheb:

  • 400 g rabarberit
  • 3 muna
  • 1 dl tärklist
  • 1,5 dl + 1,5 dl suhkrut

See kogus sobib 20- 24 cm koogivormide jaoks. Tükelda rabarber. Eralda munakollased valgetest. Vahusta munakollased 1,5 dl suhkruga heledaks vahuks, sõelu juurde tärklis. Sega ettevaatlikult läbi.  Kata küpsetusvormi põhi rabarberitükkidega ja vala peale taigen. Küpseta 180 kraadises ahjus 15-20 minutit. Samal ajal vahusta munavalged 1,5 dl suhkruga. Laota vormile munavalgevaht ja küpseta veel 10 minutit (alumisel siinil).

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: