Portobello pitsa

Vaja läheb:

  • 2-4 portobello seent (oleneb mitu karbis on, minul oli 3 seent)
  • 1 sibul (punane)
  • 100 g sinihallitusjuustu
  • 100 g riivjuustu
  • 300 g hakkliha
  • soola
  • pipart
  • tüümiani

Pese seened ja eemalda jalg. Haki seenejalg ja sibul. Prae pannil hakkliha, seenejalad ja sibul. Maitsesta soola ja pipraga. Pane seened (kumer pool allpool) ahjuplaadile ja kata murendatud sinihallitusjuustu, hakkliha ja riivjuustuga. Peale riputa soovi korral tüümiani. Küpseta 200 kraadises ahjus 15 minutit. Paku juurde värsket salatit.

Allikas: http://k2trinkokkab.blogspot.com/2010/09/portobello-pitsa-argiohtu-elevusehetk.html

Advertisements

1 kommentaar (+add yours?)

  1. silgudritta
    mai 17, 2011 @ 12:06:50

    Viljandi inimestel ei ole selle retseptiga eriti midagi teha:) Olen ainult paar korda Selveris näinud portobellosid. Enda omad tõin Pärnust:)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: