Portobello pitsa

Vaja läheb:

  • 2-4 portobello seent (oleneb mitu karbis on, minul oli 3 seent)
  • 1 sibul (punane)
  • 100 g sinihallitusjuustu
  • 100 g riivjuustu
  • 300 g hakkliha
  • soola
  • pipart
  • tüümiani

Pese seened ja eemalda jalg. Haki seenejalg ja sibul. Prae pannil hakkliha, seenejalad ja sibul. Maitsesta soola ja pipraga. Pane seened (kumer pool allpool) ahjuplaadile ja kata murendatud sinihallitusjuustu, hakkliha ja riivjuustuga. Peale riputa soovi korral tüümiani. Küpseta 200 kraadises ahjus 15 minutit. Paku juurde värsket salatit.

Allikas: http://k2trinkokkab.blogspot.com/2010/09/portobello-pitsa-argiohtu-elevusehetk.html

1 kommentaar (+add yours?)

  1. silgudritta
    May 17, 2011 @ 12:06:50

    Viljandi inimestel ei ole selle retseptiga eriti midagi teha:) Olen ainult paar korda Selveris näinud portobellosid. Enda omad tõin Pärnust:)

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: