Kanakeerud

Hästi head pirukad. Järgmine kord lisaksin juurde veel ananassitükke, et veel mahlasem saaks.

Vaja läheb:

  • 500 g lehttainast
  • 400 g kanafileed
  • 200 g riivjuustu
  • mõned päikesekuivatatud tomatid
  • (100 g ananassikonservi)
  • määrimiseks muna

Lõika kanafilee väikesteks tükkideks, prae pannil 10 minutit. Maitsesta kanafileetükke mõne huvitava maitseainega (mina kasutasin Santa Maria tsitruse-grillisegu ja kuivatatud basiilikut). Lõika tomatid väiksemaks. Rulli lehttaigen suuremaks ristkülikuks, kata riivjuustu, tomatite, kanatükkide (ja ananassikonserviga).

Rulli kokku ja lõika seibideks. Pane taignaseibid küpsetusplaadile ja vajuta laiemaks. Määri pealt ja külgedelt munaga. Küpseta 210 kraadises ahjus umbes 20 minutit.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: