Kanakeerud

Hästi head pirukad. Järgmine kord lisaksin juurde veel ananassitükke, et veel mahlasem saaks.

Vaja läheb:

  • 500 g lehttainast
  • 400 g kanafileed
  • 200 g riivjuustu
  • mõned päikesekuivatatud tomatid
  • (100 g ananassikonservi)
  • määrimiseks muna

Lõika kanafilee väikesteks tükkideks, prae pannil 10 minutit. Maitsesta kanafileetükke mõne huvitava maitseainega (mina kasutasin Santa Maria tsitruse-grillisegu ja kuivatatud basiilikut). Lõika tomatid väiksemaks. Rulli lehttaigen suuremaks ristkülikuks, kata riivjuustu, tomatite, kanatükkide (ja ananassikonserviga).

Rulli kokku ja lõika seibideks. Pane taignaseibid küpsetusplaadile ja vajuta laiemaks. Määri pealt ja külgedelt munaga. Küpseta 210 kraadises ahjus umbes 20 minutit.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: