Rummikeeks

Selle keeksi võlu peitub kuivatatud ploomides, mida on ööpäev hoitud rummi sees!

Vaja läheb:

  • 1 dl kuivatatud ploome
  • 1 dl rummi
  • 150 g võid
  • 2 dl suhkrut
  • 2 muna
  • 3,5 dl jahu
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • 0,5 tl kaneeli
  • 0,5 tl jahvatatud ingverit

Lõika kuivatatud ploomid väiksemateks tükkideks ja kalla rumm peale ning lase ööpäev maitsestuda. Vahusta toasoe või suhkruga, lisa ükshaaval munad. Sega hulka küpsetuspulbri ja maitseainetega segatud jahu. Lisa ka ploomitükid. Kui tainas jääb paks, siis lisa veel rummi juurde. Vala tainas rasvainega määritud piklikku keeksivormi (kui kasutad silikoonvormi, siis tee see külma veega märjaks) ning küpseta 175 kraadises ahjus umbes 1 tund.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: