Hot dog´i pirukad

Ei osanud paremat nime panna:) Piruka sees on hot dog´i koostisosad (viiner, marineeritud kurk, juust, ketśup, sinep) aga saiakese asemel kasutasin lehttainast.

Vaja läheb:

  • pool kilo lehttainast
  • 200 g viinereid
  • 3 marineeritud kurki
  • juustu
  • ketśupit
  • mahedat sinepit/sinepikastet
  • 1 muna määrimiseks

Tükelda viinerid ja marineeritud kurk. Rulli tainas õhemaks ja vajuta suurema klaasiga (minu oli 12 cm läbimõõduga kruus) ümmargused kettad.  Määri pool kettast ketsupi ja sinepiga, pane peale viineri-ja kurgitükid, kõige peale kas riivjuustu või juustuviil.

Niisuta pirukaketta ääri veega ja suru kahvliga tihedalt kinni. Määri pealt munaga ja küpseta 220 kraadises ahjus 15-20 minutit.

Võid teha ka topeltkoguse ja pooled pirukad sügavkülma panna.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: