Hot dog´i pirukad

Ei osanud paremat nime panna:) Piruka sees on hot dog´i koostisosad (viiner, marineeritud kurk, juust, ketśup, sinep) aga saiakese asemel kasutasin lehttainast.

Vaja läheb:

  • pool kilo lehttainast
  • 200 g viinereid
  • 3 marineeritud kurki
  • juustu
  • ketśupit
  • mahedat sinepit/sinepikastet
  • 1 muna määrimiseks

Tükelda viinerid ja marineeritud kurk. Rulli tainas õhemaks ja vajuta suurema klaasiga (minu oli 12 cm läbimõõduga kruus) ümmargused kettad.  Määri pool kettast ketsupi ja sinepiga, pane peale viineri-ja kurgitükid, kõige peale kas riivjuustu või juustuviil.

Niisuta pirukaketta ääri veega ja suru kahvliga tihedalt kinni. Määri pealt munaga ja küpseta 220 kraadises ahjus 15-20 minutit.

Võid teha ka topeltkoguse ja pooled pirukad sügavkülma panna.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: