Tomatisupp

Minul ei ole tomatisupi jaoks ühte kindlat retsepti, vaid teen supi ainetest mis mul parasjagu kappides leidub. Minu arvates teeb tomatisupi  eriti heaks küüslauk, mina kasutan marineeritud küüslaugu vedelikku. Ja tavaliselt ma supi sisse liha ei pane.

Vaja läheb:

  • tomatikonservi (mulle meeldivad kooritud terved tomatid)
  • vett
  • peotäis makarone
  • küüslauku/küüslauguõli/marineeritud küülaugu vedelikku
  • sibul
  • soola
  • pipart

Tükelda sibul ja prae potis õliga. Lisa tomatikonserv, vesi ja küüslauk. Lase keeda 10 minutit. Lisa makaronid ja keeda veel 15 minutit. Maitsesta soola, pipra ja kui vaja suhkruga. Riputa peale maitserohelist (peterselli ja basiilikut).

Tomatisupile võib veel lisada konserveeritud ube, riivjuustu, kanaliha, sinki.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: