Mulgi kapsad

Vaja läheb:

  • 1 kilo hapukapsast
  • 500 g läbikasvanud sealiha (kindlasti kamaraga)
  • 1 dl kruupe
  • vett
  • soola
  • pipart
  • suhkrut

Pane liha suuremate tükkidena kapsaga kihiti potti. (Pigista kapsast suurem vesi välja, muidu tuleb roog liiga hapu). Kõige peale pane külma veega pestud kruubid ja vala peale vesi nii palju, et tangud oleks veega kaetud. Hauta kapsaid madalal tulel, kuni kõik toiduained on pehmed (umbes 1,5 h). Sega läbi ja maitsesta. Kindlasti maitsesta suhkruga.

 

Allikas: raamat “Eesti Rahvusköök”

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: