Lambapraad

Mmmmmm…..mõnus vaheldus sea- ja kanalihale! See lambakints tuli meil Maarikaga hästi välja:)

Vaja läheb:

  • lambakints
  • jämesoola
  • pipart
  • mett
  • küüslauku

Hõõru lambakints jämesoola ja pipraga kokku. Lõika küüslaugu küüned väiksemaks ja piki liha sisse. Pane meetükid kintsu peale ja aja natukene laiali. Lase maitsestuda jahedas vähemalt 2 tundi.

Kata ahjuvorm fooliumiga ja küpseta lammast 180 kraadises ahjus 1,5 tundi, siis suurenda ahju kuumust 200 kraadini ja eemalda foolium ning  küpseta veel umbes tund aega (vahepeal pööra kints ümber).  Küpsetamisaeg sõltub kintsu kaalust, meil oli umbes 2 kilone kints.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: