Lambapraad

Mmmmmm…..mõnus vaheldus sea- ja kanalihale! See lambakints tuli meil Maarikaga hästi välja:)

Vaja läheb:

  • lambakints
  • jämesoola
  • pipart
  • mett
  • küüslauku

Hõõru lambakints jämesoola ja pipraga kokku. Lõika küüslaugu küüned väiksemaks ja piki liha sisse. Pane meetükid kintsu peale ja aja natukene laiali. Lase maitsestuda jahedas vähemalt 2 tundi.

Kata ahjuvorm fooliumiga ja küpseta lammast 180 kraadises ahjus 1,5 tundi, siis suurenda ahju kuumust 200 kraadini ja eemalda foolium ning  küpseta veel umbes tund aega (vahepeal pööra kints ümber).  Küpsetamisaeg sõltub kintsu kaalust, meil oli umbes 2 kilone kints.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: