Hatśapuri brõnsaga

See on üks imehea Gruusia juustupirukas!

Vaja läheb:

  • 250 g hapukoort
  • 6 spl sulatatud võid
  • 1 muna
  • 6dl nisujahu
  • 0,5 tl küpsetuspulbrit
  • soola

Täidis:

  • 250 g brõnsa või suluguni juustu (Maximas müüakse)
  • 1 muna
  • 2 spl hapukoort
  • 2 küüslaugu küünt
  • 0,5 dl hakitud peterselli

Taina jaoks sega omavahel hapukoor ja sulatatud või, lisa lahti klopitud muna.  Sega jahu küpsetuspulbri ja soolaga ning lisa hapukooresegule, sõtku taigen. Jaota tainas kahte ossa ja rulli küpsetusplaadi suuruseks.

Riivi juust jämedama riiviga ja haki petersell ning küüslauk. Sega kõik kokku ja lisa muna ning hapukoor. Tõsta täidis tagnaplaadile ja aja ühtlaselt laiali. Määri servad lahtiklopitud munaga ja tõsta teine taignaplaat peale ning suru ääred kokku. Torka  taignasse kahvliga augud ja määri  pealt munaga. Küpseta ahjus 220 kraadi juures kuldpruuniks.

Allikas: Toidutare

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: