Rassolnik

Minu üks lemmiksuppe. Ja loomulikult kahvatuvad kõik purgisupid kodusupi ees:) See kogus on neljale sööjale.


Vaja läheb:

  • 300 sea -või veiseliha
  • 0,5 dl kruupe
  • 1.5 l vett
  • 1 suur porgand
  • 2 suurt kartult
  • 2 suurt hapukurki
  • soola
  • terapipart
  • maitserohelist

Lõika liha väiksemaks ja pane koos kruupidega keema. Lisa sool ja pipar.  Keeda umbes 1 tund. Lõika kartul ja porgand kuubikuteks ja lisa supile. Keeda veel 15 minutit. Lisa hapukurgi tükid ja natukene kurgivett ja keeda veel umbes 10 minutit. Võta liha välja ja tükelda väiksemaks, pane supi sisse tagasi. Riputa peale maitserohelist.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: