Rassolnik

Minu üks lemmiksuppe. Ja loomulikult kahvatuvad kõik purgisupid kodusupi ees:) See kogus on neljale sööjale.


Vaja läheb:

  • 300 sea -või veiseliha
  • 0,5 dl kruupe
  • 1.5 l vett
  • 1 suur porgand
  • 2 suurt kartult
  • 2 suurt hapukurki
  • soola
  • terapipart
  • maitserohelist

Lõika liha väiksemaks ja pane koos kruupidega keema. Lisa sool ja pipar.  Keeda umbes 1 tund. Lõika kartul ja porgand kuubikuteks ja lisa supile. Keeda veel 15 minutit. Lisa hapukurgi tükid ja natukene kurgivett ja keeda veel umbes 10 minutit. Võta liha välja ja tükelda väiksemaks, pane supi sisse tagasi. Riputa peale maitserohelist.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: