Koduleib ja kodusink

Mida sa hing veel ihkad:)

Kristjan küpsetas singi ja mina leiva! Puhas Eesti toit.


Maarika küpsetas päikesekuivatatud tomati leiva ja Kristjan küpsetas singi:



3 kommentaari (+add yours?)

  1. Willu
    Jun 23, 2012 @ 06:56:14

    Kui oskaks veel vahelduseks Saaremaa leiba teha (või Borodinoo leiba),see vast oleks midagi !

  2. silgudritta
    Feb 10, 2011 @ 11:54:27

    loogish, et taluvõiga:):) Ja suvel saab enda kurki ja tomatit ja sibulat ka leiva peale:)

  3. Maarika
    Feb 09, 2011 @ 18:46:31

    mmmm koduleib on ikka nii hea eheda võiga ja hea isetehtud singiga ja kui oleks veel oma kasvatatud kurki ja tomatit ka🙂

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: