Koduleib ja kodusink

Mida sa hing veel ihkad:)

Kristjan küpsetas singi ja mina leiva! Puhas Eesti toit.


Maarika küpsetas päikesekuivatatud tomati leiva ja Kristjan küpsetas singi:



Advertisements

3 kommentaari (+add yours?)

  1. Willu
    juuni 23, 2012 @ 06:56:14

    Kui oskaks veel vahelduseks Saaremaa leiba teha (või Borodinoo leiba),see vast oleks midagi !

  2. silgudritta
    veebr. 10, 2011 @ 11:54:27

    loogish, et taluvõiga:):) Ja suvel saab enda kurki ja tomatit ja sibulat ka leiva peale:)

  3. Maarika
    veebr. 09, 2011 @ 18:46:31

    mmmm koduleib on ikka nii hea eheda võiga ja hea isetehtud singiga ja kui oleks veel oma kasvatatud kurki ja tomatit ka 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: