Nigella kolme śokolaadi brownie’d

Siinkohal on sõnad liigsed:)

 

Vaja läheb:

  • 160 g võid
  • 180 g tumedat śokolaadi
  • 3 muna
  • 2 dl suhkurt
  • 2 dl jahu
  • 0,5 tl soola
  • 50 g valget śokolaadi
  • 50 g piimasokolaadi
  • soovi korral peotäis pähkleid

Sulata veevannil või ja tume śokolaad. Klopi munad lahti ja sega suhkruga. Lase śokolaadisegul jahtuda ja sega siis munaga kokku. Lisa jahu ja sool. Haki piimaśokolaad ja valge sokolaad väikesteks tükkideks ja lisa taigna hulka. Soovi korral lisa pähklid.  Sega hästi läbi ja kalla segu vormi. Mina kasutasin kõrgete äärtega 18×25 vormi aga võib võtta ka 26 cm ümmarguse vormi. Vorm tuleb vooderdada kas fooliumi või küpsetuspaberiga.

Küpseta 175 kraadises ahjus 25 minutit. Valmis brownied peavad jääma keskelt venivad ja tihked. Kõige paremini maitsevad sokolaadiruudud pärast paari tunnist seismist külmas.

3 kommentaari (+add yours?)

  1. silgudritta
    Feb 06, 2011 @ 11:00:22

    ja sink tuli just hommikul ahjust välja:)

  2. silgudritta
    Feb 06, 2011 @ 10:59:16

    kusjuures ei olnud liiga magus! aga meeletult hea oli küll:) Muti võib mu sõnu kinnitada:)

  3. Maarika
    Feb 05, 2011 @ 23:32:28

    nämm, ega liiga magus ei olnud😀

    Siinkohal peab vist meeldetuletama, et nädalavahetusel on leiva ja singi vahetus plaanis, kas tehing jõus?

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: