Nigella kolme śokolaadi brownie’d

Siinkohal on sõnad liigsed:)

 

Vaja läheb:

  • 160 g võid
  • 180 g tumedat śokolaadi
  • 3 muna
  • 2 dl suhkurt
  • 2 dl jahu
  • 0,5 tl soola
  • 50 g valget śokolaadi
  • 50 g piimasokolaadi
  • soovi korral peotäis pähkleid

Sulata veevannil või ja tume śokolaad. Klopi munad lahti ja sega suhkruga. Lase śokolaadisegul jahtuda ja sega siis munaga kokku. Lisa jahu ja sool. Haki piimaśokolaad ja valge sokolaad väikesteks tükkideks ja lisa taigna hulka. Soovi korral lisa pähklid.  Sega hästi läbi ja kalla segu vormi. Mina kasutasin kõrgete äärtega 18×25 vormi aga võib võtta ka 26 cm ümmarguse vormi. Vorm tuleb vooderdada kas fooliumi või küpsetuspaberiga.

Küpseta 175 kraadises ahjus 25 minutit. Valmis brownied peavad jääma keskelt venivad ja tihked. Kõige paremini maitsevad sokolaadiruudud pärast paari tunnist seismist külmas.

Advertisements

3 kommentaari (+add yours?)

  1. silgudritta
    veebr. 06, 2011 @ 11:00:22

    ja sink tuli just hommikul ahjust välja:)

  2. silgudritta
    veebr. 06, 2011 @ 10:59:16

    kusjuures ei olnud liiga magus! aga meeletult hea oli küll:) Muti võib mu sõnu kinnitada:)

  3. Maarika
    veebr. 05, 2011 @ 23:32:28

    nämm, ega liiga magus ei olnud 😀

    Siinkohal peab vist meeldetuletama, et nädalavahetusel on leiva ja singi vahetus plaanis, kas tehing jõus?

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: