Viineripitsa

Vaja läheb:

  • mina  kasutasin Veski Mati pitsajahu, aga võib kasutada ka Vilma oma või võib ise pärmitaigna teha
  • 300 g viinereid (minul olid Rakvere juustuviinerid)
  • suur punane sibul
  • 3-4 marineeritud kurki
  • riivjuustu
  • fetajuustu kuubikud
  • ketśupit

Valmista juhendi järgi tainas. Viiluta sibul, marineeritud kurk ja viiner. Rulli tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil laiali. Pane taignale kõigepealt ketsupit, siis viineritükid, kurgid, sibulad ja fetajuustu kuubikud. Kata kõik rohke riivjuustuga.

Küpseta 200 kraadises ahjus umbes 20 minutit.

Advertisements

2 kommentaari (+add yours?)

  1. silgudritta
    jaan. 25, 2011 @ 19:00:27

    Täitsa normaalsed olid. Ikka kõlbab:)

  2. Maarika
    jaan. 25, 2011 @ 16:59:05

    Jaak just küsis üks päev, et kuidas need öko viinerid ka teile maitsesid? Kas kõlbaks ka siia pitsasse panna 😉

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: