Viineripitsa

Vaja läheb:

  • mina  kasutasin Veski Mati pitsajahu, aga võib kasutada ka Vilma oma või võib ise pärmitaigna teha
  • 300 g viinereid (minul olid Rakvere juustuviinerid)
  • suur punane sibul
  • 3-4 marineeritud kurki
  • riivjuustu
  • fetajuustu kuubikud
  • ketśupit

Valmista juhendi järgi tainas. Viiluta sibul, marineeritud kurk ja viiner. Rulli tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil laiali. Pane taignale kõigepealt ketsupit, siis viineritükid, kurgid, sibulad ja fetajuustu kuubikud. Kata kõik rohke riivjuustuga.

Küpseta 200 kraadises ahjus umbes 20 minutit.

2 kommentaari (+add yours?)

  1. silgudritta
    Jan 25, 2011 @ 19:00:27

    Täitsa normaalsed olid. Ikka kõlbab:)

  2. Maarika
    Jan 25, 2011 @ 16:59:05

    Jaak just küsis üks päev, et kuidas need öko viinerid ka teile maitsesid? Kas kõlbaks ka siia pitsasse panna😉

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: