Mulgi kapsad

Vaja läheb:

  • 1 kilo hapukapsast
  • 500 g läbikasvanud sealiha (kindlasti kamaraga)
  • 1 dl kruupe
  • vett
  • soola
  • pipart
  • suhkrut

Pane liha suuremate tükkidena kapsaga kihiti potti. (Pigista kapsast suurem vesi välja, muidu tuleb roog liiga hapu). Kõige peale pane külma veega pestud kruubid ja vala peale vesi nii palju, et tangud oleks veega kaetud. Hauta kapsaid madalal tulel, kuni kõik toiduained on pehmed (umbes 1,5 h). Sega läbi ja maitsesta. Kindlasti maitsesta suhkruga.

 

Allikas: raamat “Eesti Rahvusköök”

About these ads

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: